Wetlounge

"LEVEN ONTMOET WATER" - THE NEW WETLOUNGE®

 

Het is een bekend beeld: de zomer, zon en het leven op het strand. Mensen ontspannen in het warme, ondiepe water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer om steeds het in de diepere zwemgedeelte te verblijven...

 

Hoe krijgt u deze luxe in uw huis? Over de hele wereld wordt deze vraag gesteld door zwembad design professionals, de "Water vorm-designers".

 

"Het leven ontmoet water": Natte en droge leefruimtes groeien samen en worden één, terrasmeubilair wordt weerspiegeld in het ondiepe water. Het afkoelen van handen en voeten, heerlijk relaxen in- en om het water. Of een gezonde workout. Alles kan!

 

Op basis van deze visies is de Riviera Pool "WetLounge®" ontworpen. Een prefab zwembad dat nog niet bestond. Met betrekking tot de bouw; de ondiepe water zone is een; één of twee meter verlenging van uw zwembad met 15 cm waterdiepte.

Echter, met betrekking tot ontwerp wordt het zwembad verrijkt door middel van het toevoegen van nog eens twee meter water en het creëren van een royale, kalmerende en elegante look.

 

De nieuwe WetLounge staat voor een verhoogde kwaliteit van het leven - door middel van een combinatie van het samenvoegen van natte en droge leefruimtes wordt een inspirerend water terras gecreëerd naast uw woonkamer. Beweeg je zitplaatsen en lounge meubilair in het ondiepe water en geniet van de speciale flair van uw persoonlijke wellness lagune.

 

Met een grootte van 3,7 x 2 meter biedt de WetLounge veel ruimte voor meubels en decoratie. Wanneer de lamellenafdekking wordt uitgerold, gaan meubels terug naar hun oude plaats en het zwembad is goed afgedekt.