M-Line Serie

Zwembaden, zowel binnen- als buitenzwembaden, worden steeds individueler, het design steeds geavanceerder: rechte en ingetogen lijnen, doordachte afmetingen, tijdloze kleur- en materiaalkeuze. En daarbij maximale functionaliteit - want een zwembad is meer dan alleen een “bad met water”

Een zwembad vraagt tegenwoordig om een unieke design, geheel passend bij het dagelijks gebruik. Een concept waarbij u bepaalt of u ontspannen baantjes zwemt, actief beweegt in uw fitness-zwembad of geniet van een zwembad voor de hele familie. Een concept voor Fun & Function. Met een inlooptrap, niet alleen geschikt voor veilig in- en uitstappen, maar ook voor een massagezitzone en ondiepwaterzone, een tegenstroominstallatie, een massageligzone of bruisligbed, een ambiancepakket met licht en geluid.

 

De basis van de MLine zwembaden is een ruwbouw die, uit meerdere lagen epoxy-acrylaat is opgebouwd, en met glasvezelkunststof versterkt is. Hier wordt het mozaïek of het stenen oppervlak met epoxyhars op aangebracht en vervolgens gevoegd.

Het resultaat: een homogene materiaalopbouw die niet meer te scheiden is met bovendien een uitstekende elasticiteit. Hierdoor is het mogelijk de mozaïek oppervlakken reeds in de fabriek te fabriceren en per vrachtwagen te vervoeren. Dit is wat wij onder prefab zwembaden verstaan: stijlvol qua design, voorzien van alles wat een zwembad compleet maakt. Individueel op maat gemaakt – precies zoals u het wenst. In de fabriek gemaakt – precies zoals de huidige techniek het toelaat.

 

Een energiebesparend concept dat begint met een hoogwaardige isolering van het bassin tot aan de solar lamellenafdekking. En uiteraard met een veiligheidsconcept, van anti-sliptreden tot aan een kindveilige zwembadafdekking.

Al deze elementen samengebracht in een stijlvol design en aan uw wensen en ideeën aangepast - dát is MLine