D-Line Serie

De Design serie - RivieraPool

D•Line is een samenspel van ambiance en functionaliteit. D•Line laat zich perfect integreren met de omgeving. Rechte lijnen, duidelijke structuren en vele stijlvolle design mogelijkheden voor een persoonlijke ambiance. 

 

De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt. Dit zwembad is een blikvanger in uw tuin en laat alle elementen samensmelten.  

De rechte lijnen geven ruimte voor een individuele vormgeving. Omgeven met natuursteen en een beekloop met bron. Een watermuur met sfeervolle lichteffecten en een ondiepwaterzone voorzien van stepstones. Een gabionwand met een terras van hardhout, buxusbollen of ander mooi vormgegeven beplanting.

 

Design lounge meubelen van hoogwaardig materiaal, schermen van textiel met verfijnde decoraties. De uitnodigende verlichting van het zwembad gecombineerd met fakkels in het avondlicht. Een handvol ideeën, stijlvol toegepast... dat maakt net het verschil.

 

De Design-Line van RivieraPool heeft in 2011 de „GoldenWave“ onderscheiding

gekregen van het Duitse magazine Schwimmbad & Sauna. Vanwege het

moderne design en de individuele integratie van water in de tuin.

 

Het bewijs dat functionaliteit en comfort prima samen gaan. Met meer dan 10.000 verkochte en geïnstalleerde zwembaden, en ruim 45 jaar aan ervaring blijven wij ons

ontwikkelen op het gebied van prefab inbouw zwembaden.