C-Side MiniPool

 

Geen zwembad, geen whirlpool. Maar een Pool...
...die de onweerstaanbare aantrekkingskracht van water in uw tuin brengt. Voor de een is een waterobject iets om naar te kijken en te ontspannen, een loungegedeelte aan het water. En voor de ander: een AquaLounge, een Chillout-Zone om in te „duiken“ – om af te koelen of om op te warmen - te drijven en te ontspannen - voornamelijk om te genieten van water.
  Voor elk Tuin Type hebben we een gepaste mogelijkheid.

Het Actieve tuin type

Voor de actieve gebruiker zal de C-side een fitnessruimte zijn, maar dan voor in de tuin.

Dankzij de duurzame bouwwijze van het zwembad, het isolatiebeton en een luchtwarmtepomp wordt alles goed en snel verwarmd. Hierdoor is het voor de sportieveling goed vertoeven in deze wellness-oase. Gewoon perfect na een lange fietstour of een eind joggen. ook ideaal voor 'vroege vogels' omdat het heerlijk verwarmde water voorzien is van veel zuurstof waardoor vermoeide spieren gemasseerd en geactiveerd worden. In combinatie met een tuindouche en een buitensauna is outdoor living in de zomer én winter een belevenis.

Het Genietende tuin type

Het genietende tuin type en de C-side vormen een overheerlijk team vanwege de samensmelting van water, vuur en outdoor-cooking. Vooral omdat het water het middelpunt is en omringd wordt door de zit- en liggedeeltes, geurende oleander en tijm die in de plantenperken wachten om verwerkt te worden in de mediteriaanse keuken. Gezelligheid staat op het menu! Volop genieten aan en in het water met uitzicht op het vuur. Zo kan een ontspannen avond langzaam ten einde lopen. De C-Side Pool kan daarna eenvoudig met de 'Lounge2cover' zwembadafdekking worden gesloten.

Het Design tuin type

De designer zal dit compacte zwembad in een stijlvol terras met overkapping inbouwen. De donkere 'Granicite' oppervlakken van natuursteen of chique mozaïeken van Ezarri, Sicis of Milovito reflecteren het licht. De Slimline inbouwdelen zijn vlak ingebouwd en bieden de gebruiker de juiste vermenging van lucht en water. De bouwvorm is rechtlijnig, systematisch, gereduceerd en puur architectonisch. Met 'Ambi Light', weerspiegelen de fascinerende lichtnuances op de verlichte gevel en omheining van het huis. Samen met elementen zoals donkerkleurige oppervlakken en wuivende siergrassen laat dit inbouwzwembad zich tot een prachtige loungezone ombouwen waar men op de elegante meubelen kan relaxen. Met een chique staande lamp en subtiele verlichting ontstaat een luxe outdoor woonkamer waar men s'avonds heerlijk kan ontspannen.