Milovito® Glasmozaïek

Wij zijn een handelspartner van Milovito® glasmozaïek. Onze baden kunnen natuurlijk ook betegeld worden met mozaïektegeltjes. Omdat wij uitgaan van de beleving van onze klant, bieden wij daarom ook alleen het beste product dat er te vinden is aan. Wij nemen u mee naar onze partner Milovito® en terwijl wij dan gezamenlijk spreken over uw wensen en uw verlangen omtrent uw zwembad, wordt ter plekke aan tafel al een schets gemaakt van uw zwembad. De ideeën krijgen vorm door u als inspiratie. Laat u verleiden tot dit prachtige en altijd unieke product.

 

Passie 

Passie voor mozaïek is de drijfveer achter familiebedrijf Milovito® Glasmozaïek. In 2003 startten zij met de verkoop van mozaïektegels. De collectie bestond uit diverse tegels van verscheidene leveranciers. Na verloop van tijd ontdekten ze dat  klanten moeite hadden om keuzes te maken uit het brede aanbod. Tegelijkertijd beseften ze dat zij een passie voor mozaïek overbrachten op hun klanten. Niet alleen door persoonlijke aandacht te schenken, maar ook door werkelijk unieke mozaïek met karakter te creëren.

 

Creatief Proces

Iedere klant zijn eigen mozaïekontwerp laten realiseren. Bij Milovito® vindt u dan ook geen kant-en-klare producten, maar maatwerk al vanaf 1m2. Keer op keer stappen zij met de klant in een nieuw creatief proces. Dat creatieve proces en de voldoening achteraf is waar we het allemaal voor doen. Niets is mooier dan iemand met een globaal idee mee te nemen in de mogelijkheden van mozaïek. Met als resultaat een verbluffend stukje mozaïekkunst waarvan u iedere dag geniet.

 

Zwembad afgewerkt met Milovito® Glasmozaïek

Milovito® is gespecialiseerd in de verwerking van mozaïeken zwembadtegels. Met speciale software werken zij een prachtig patroon uit. Hierna worden de mozaïek zwembadtegels handmatig ingelegd en vel voor vel geplaatst. Het mozaïek in uw zwembad wordt afgewerkt met een epoxyvoeg voor een probleemloos gebruik. Niet voor niets bieden wij – mits door ons geplaatst – vijf jaar garantie op het eindresultaat van mozaïektegels in uw zwembad.

 

De jarenlange ervaring  en expertise van Milovito® in hoogwaardige afwerking van mozaïektegels in zwembaden in binnen- en buitenland staan daarbij garant voor perfectie tot in detailontwerpen voor uw zwembad.

 

En of u nu gecharmeerd bent van kunst, een eigen design, een verloop van kleuren of een foto in mozaïek, met Milovito® mozaïek heeft u altijd een uniek product in huis.

 

Neem graag contact met ons op voor meer informatie.