Renovaties

Na een bepaalde levensduur is de tijd gekomen om uw zwembad te renoveren. Of u nu een polyester zwembad heeft, een zwembad met liner of folie, dat u een nieuwe filtervulling nodig heeft of gebruik wilt maken van meet- regel- & doseertechniek, wij komen graag bij u langs om met u samen te overleggen wat voor u de beste renovatie techniek is.

 

We doen een gedegen voorstel en na akkoord is uw zwembad weer als nieuw. Tevens pakken we de technische ruimte aan om zo duurzaam mogelijk om te springen met water, gas, elektriciteit en chemie.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om een eerlijk advies te krijgen. Ook voor nieuwe folie! 

 


OdenwaldPool® Renovatie

Wij kunnen elk bad ook renoveren tot een Odenwald zwembad. Wij saneren het volledige binnen- of buitenzwembad door als het waren een nieuw zwembad binnen in een zwembad te maken.
 
We kunnen bijvoorbeeld een tegelbad, een betonbad, een gemetseld bad of een folie bad vernieuwen en van een skimmerbad een overloopgoot bad van maken. Zonder dat we aan de constructie van het bad komen.
We kunnen door het toepassen van ons bouwproces op de locatie van het oude zwembad een geheel nieuw zwembad plaatsen. 
We maken gebruik van onze glasvezelversterkte matten in combinatie met onze vinylesterhars een geweldige finish. U kunt uiteraard ook kiezen om het bad nog te betegelen, folie is absoluut niet meer nodig.
Alles is mogelijk met ons bouwproces. En uiteindelijk heeft u een stralend nieuw zwembad om jarenlang van te kunnen genieten.
Zie onderstaande beelden;