Individueel Design door Shane Leblanc - Selective Designers

Wij werken als enigste bedrijf in Nederland samen met een internationaal gerenommeerde top designer op het gebied van buitenleven, zwembaden en de ruimten om het zwembad heen. Of het nu een binnen- of een buitenbad betreft Shane Leblanc van Selective Designs is de aangewezen persoon om u te voorzien van een geweldig en stijlvol design. Zijn ontwerpen worden tot de top 10 van de wereld gerekend.

 

Begonnen als een tuinarchitect heeft Shane Leblanc geleerd van ervaren ontwerpers. Gaandeweg, werd hij meer bedreven in het creëren en bouwen van alle soorten buitenleven, met inbegrip van keukens, kamers, zwembaden, en kuuroorden. Naarmate de jaren voorbij gingen heeft Shane's professionaliteit gelijkgestemde vakmensen aangetrokken die zijn hoge normen van kwaliteit en klantenservice weerspiegelen.

 

Selective Designs is nu een van de meest toonaangevende individuele zwembadbouw- en landschapsarchitecten ter wereld.

 

“Our goal is to respect and maintain the community’s sense of place while encouraging our clients to explore options that are outside of the box,”, zegt Shane LeBlanc.

 

Wanneer u uw landschap wilt transformeren tot uw eigen droom landschap, waarbij de tuininrichting, uw wellness en zwemplezier samen komen tot uw eigen persoonlijke oase neem dan contact met ons op. Wij werken rechtstreeks met Shane Leblanc samen en bij serieuze interesse vliegt hij vanuit Amerika naar ons toe om uw droom voor u uit te tekenen.

 

Zijn fantastische ontwerpen spreken voor zich.