Bouwkundige Zwembaden

 

Wij bouwen en onderhouden bouwkundige zwembaden uit beton. Dit betekend dat wij aan de hand van uw wens een zwembad storten in de gewenste afmeting waarbij alle voorzieningen zijn opgenomen in de speciale bekisting die wij specifiek gebruiken voor uw zwembad. Daarnaast voldoen onze beton baden aan de allerhoogste kwaliteitseisen en garanderen een lange levensduur en een maximale veiligheid in het gebruik en de beleving van het zwembad.

 

Zwembaden uit beton kunnen in drie verschillende soorten afwerking geleverd worden. Ze kunnen afgewerkt worden in zichtbeton, met zwembadfolie of met hoogwaardige mozaïek


Daarnaast bouwen we elke technische vorm mogelijk;


Infinity Zwembad

Dit overloopzwembad heeft een geweldig visueel effect waarbij het wateroppervlak overgaat in de horizon.

 

Overloop Zwembad

Dit is een zwembad waarbij het water continu overloopt in een overloopgoot. optisch gezien heeft u dus altijd een hoge waterstand die over de rand van het zwembad heen loopt.

 

Onderloop Zwembad

Dit is een zwembad waarbij het water onder de badrand wordt afgevoerd via een goot rondom het bad, optisch een zeer hoge waterstand.

 

Skimmer Zwembaden

Dit zijn baden waarbij het water via één of enkele skimmers direct onder de waterrand wordt afgevoerd naar de technische installatie. Optisch is de stand van het water dus net onder de rand van het zwembad.

 

Rolluiknissen worden meegestort in het beton en maken uw afdekking onzichtbaar totdat deze uitgerold wordt.

 

Neem gerust eens contact met ons op om uw dromen te verwezenlijken. Ook architecten en interieurdesigners kunnen met ons contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Wij komen u graag bezoeken wanneer u het schikt.  Of u komt op afspraak naar 1 van onze showbaden of wellnesscentra.