Prefab Zichtbeton Zwembad

Een prefab zichtbeton zwembad is de ideale manier om snel een zwembad van hoge kwaliteit te plaatsen. Het prefab zichtbeton zwembad is uniek in zijn soort en is speciaal bedacht om in combinatie met een Dinotec Watercom machine te werken.

Het unieke design met ingebouwde afdekking, buffertank, inspuiters, lampen, trap en aqualounge heeft als voordeel dat het als over- en onderloopbad uitgevoerd kan worden.
Als u niets voelt voor zicht beton, dan is het de perfecte ondergrond voor een coating in kleur, een vinylester of mozaïek afwerking.

 

Kortom de revolutie in zwembadland.

Zwembaden uit Zichtbeton

Ons unieke product in Nederland!

Beton is een natuurproduct.

Wij maken zichtbaden uit 1 stuk. Dit zijn zicht betonnen zwembaden. We beschikken over een speciaal geconstrueerde laser gekalibreerde stalen bekisting. Deze bekisting is heel bijzonder omdat deze specifiek voor zichtbeton zwembaden is ontwikkeld. De combinatie met onze bewapening en speciaal ontwikkelde betonsoort, zorgt ervoor dat u een compleet afgewerkt zwembad in beton heeft.

De grijze kleur van het zicht beton heeft een hele mooie uitwerking op uw zwembadwater. U heeft helder blauw zwembadwater.

 

We kunnen in zichtbeton de volgende uitvoeringen realiseren;

  • Infinity
  • Overloop
  • Onderloop