Combitrol Besgo

Met de Dinotec Combitrol Besgo haalt u een innovatieve, microprocessor gestuurde schakelkast in huis welke in staat is uw zwembadinstallatie efficiënt aan te sturen, waarbij gebruikersgemak en energiebesparing centraal staan. De COMBITROL BESGO is toepasbaar bij elk type zwembad, maar is met name interessant als uw zwembadinstallatie is uitgevoerd met een frequentieregeling of een pomp met ingebouwde frequentieregeling. De COMBITROL BESGO voorziet namelijk in de functionaliteit om ingenieus om te gaan met 24-uurs filtratie waarbij verschillende filterpompsnelheden via de tijdklok kunnen worden geprogrammeerd. Daarbij blijft echter overeind staan dat de pompsnelheid ook automatisch wordt aangepast bij het in-/uitschakelen van bepaalde componenten waarbij op dat moment een andere pompsnelheid is benodigd.

 

 

Daarnaast voorziet de COMBITROL BESGO in het aansturen van alle andere componenten van uw zwembad. Van verwarming (als dan niet met zonnecollectoren), filteren en terugspoelen tot suppletie. Kortom; alles wat u hedendaags mag verwachten van het kloppend hart van uw zwembad en waarbij de zwembadbezitter zich kan richten op ontspanning en zwemplezier.

Eventueel uit te breiden met een Levelcontrol Solo voor uw Buffertanksturing. Kast is in principe verder gelijk aan de AS Control 2 van Pomaz waar wij hem onder eigen merk bestellen.

 

 

Prijs is zonder installatie, installatiekosten zijn afhankelijk van de individuele situatie.

Combitrol Besgo Inclusief water- en solarsensor en bijbehorend aanboorzadel

€ 863,94

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1