Teuco® Sauna

Italiaans design van het hoogste niveau

De Arja werd bedacht in het Teuco Style Centre: opvallend eenvoudig en tegelijkertijd stijlvol en verfijnd, met zijn afwisselende glas en houten wanden, trekt deze sauna haar inspiratie uit de Scandinavische stijl, waar droge sauna's deel uit maken van de alledaagse cultuur. Alle modellen zijn uitgerust met de innovatieve bio-technologie, die een behandeling geven welke een combinatie is van een behandeling met de voordelen van een droge sauna en met die van een stoombad. Door middel van een touch-screen bedieningspaneel, gelegen buiten de cabine, kunt u de temperatuur en vochtigheid in stellen evenals de duur van de behandeling. Voor een nog betere sauna ervaring is het gehele assortiment voorzien van de Cromo experience functie en een geurdispenser voor aromatherapie. Teuco Finse sauna's zijn allemaal compleet gemaakt in Italië, Zo waarborgen we de kwaliteit, vakmanschap en nauwgezette zorg voor de details  door deze authentieke producten gemaakt in Italië.

Sauna's van Teuco

Als alleen het beste, goed genoeg is.  Comfortabel en ruim, de grotere versie van de Arja sauna biedt twee royale glazen wanden. Deze versterken het elegante design van het product, gelijktijdig onthullen ze haar verleidelijke interieur en transformeren de omgeving tot een elegante oase van rust. 

Biosauna

Ontworpen voor degenen die houden van mildere temperaturen of die wensen om hun lichaam te acclimatiseren voor een volgende sessie van deze Finse sauna, de bio-functie combineert de kenmerken geboden door de Finse sauna met die van een stoomcabine. De temperatuur komt nooit boven 50 ° C, en de vochtigheidsgraad is 65-70%. 

De belangrijkste voordelen van de biosauna zijn:

- Het reinigt de huid, dankzij het transpiratie mechanisme dat de poriën opent en onzuiverheden verwijdert.

- Het vergemakkelijkt huidexfoliatie, waardoor deze zacht en gehydrateerd voelt.

- Het versnelt de stofwisseling.

- Het zuivert het immuunsysteem.

- Het is gunstig voor de perifere bloedsomloop

 

Vermogen kachel: 4,5 kW

Structuur :

• Panelen in multiplex met tussenisolatie in steenwol

• Wanden van 60mm dikte, bekleed met ceder

• Glazen deur 8mm. Lateraal glazen raam 8mm

Standaard toebehoren:

• Elektronisch stuurpaneel met weergave

• Kachel, emmer met lepel, hygrothermometer en wateruurwerk

• Zitbanken en interen versiering uitgevoerd in athermisch Abachi houy

• LED verlichting en Cromo experience

Elektrische installatie conform Europese normen.

Hout is afkomstig van gecertificeerde ecologische en duurzame plantages