Partner Remon Waterbehandeling

Waterontharding en Spuiwaterzuivering

Het ontharden van water.


Het water in Helmond heeft een hardheid van 9.69° Dh, dit is behoorlijk hard. De waterhardheid is in heel Nederland verschillend, maar over het algemeen is de hardheid van het Nederlandse leidingwater praktisch overal meer dan 2,7° Dh. Daarboven beginnen de kalkdeeltjes in hard water zich af te zetten en treedt er kalkaanslag op. Het is in Helmond dan ook zeer aan te raden om het water te ontharden om zo een eind aan kalkaanslag te maken. In Helmond heeft men veel last van kalkaanslag door de hoge hardheid van het water. Een hardheid van 9.69° zorgt ervoor dat kalk zich zal hechten aan de leidingen en warmtewisselaars, met als gevolg een verkorte levensduur van uw apparaten en kalkaanslag op uw sanitair. Door gebruik te maken van een waterontharder van Remon krijgt u zacht water. Zacht water is goed voor uw apparaten, sanitair en niet te vergeten voor uw huid. U bespaart energie doordat uw elektrische apparaten minder hard hoeven te werken doordat ze geen aanslag meer krijgen. Tevens bent u af van het continue poetsen van kalkaanslag in uw badkamer.  Indien u een zwembad heeft stellen wij de machine zo in dat uw zwembadwater mooi in balans blijft. 

Hoe groot uw huishouden ook is, Remon heeft de juiste waterontharder voor u. Remon onderscheidt zich door haar uitgebreide assortiment waterontharders. Zowel met als zonder stroom, één of twee cilinders, digitaal of analoog, alles is mogelijk. Ons meest verkochte model is de Remon Deluxe.

 

Hoeveel ruimte u ook beschikbaar hebt, Remon kan een geschikte waterontharder leveren. Wij gaan altijd op zoek naar de locatie die voor u het meest geschikt is. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. In de meeste                                                                                       gevallen is de installatie zelfs gratis!


In samenwerking met Remon water bieden wij de agrarische markt de mogelijkheid om te voldoen aan de nieuwe wetgeving voor Tuinders.

De Remon Oxidator is goedgekeurd door de BZG en staat officieel op de lijst. Voldoe nu aan de verplichte zuivering van restwaterstromen die per 1 januari 2018 van kracht gaat. Gegarandeerd de goedkoopste spuiwaterzuiveringsinstallatie op de markt!


De eerste 50 machines, plaatsen wij met een grote korting.