Afdekkingen van RolloSolar®

Een zwembad zonder afdekking, is als een bril zonder glazen. Een afdekking zorgt ervoor dat een zwembad duurzaam om gaat met energie. Door een afdekking te plaatsen zorgt u er eigenlijk voor dat de warmte die u in uw zwembad heeft veel beter bewaard blijft.

Wij werken met het meest betrouwbare merk dat er bestaat op het gebied van zwembadafdekkingen. Zodoende bieden wij naast energiebesparing ook veiligheid aan door onze sterkste lamellen.

 

RolloSolar®

De revolutionaire vierde kamer biedt meer drijfvermogen en veiligheid. Door de zeer grote luchtkamers, zijn de isolerende eigenschappen uniek. Met een laadvermogen van maximaal 100 kg / m² van het profiel van 13/60 en een laadvermogen van maximaal 120 kg / m² van het profiel van 15/80 voldoen deze profielen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Natuurlijk,  zijn onze profielen ook beschikbaar als Solarvariant, de transparante oppervlakte en de zwarte onderkant van het profiel laten de maximale absorptie van zonlicht door en dit helpt zodoende dat uw zwembad tijdens de dag tot 3 ° C wordt opgewarmd.

 

Een echte aanraden zijn onze profielen die zorgen voor een bijzondere look van uw zwembad in aluminium. De gebogen oppervlakken en de onlangs herziene verbindingen van de profielen profiteren daardoor van een aanzienlijk voordeel ten opzichte van het schoonmaken. 

 

Wij zijn bijzonder trots op de certificering door TÜV SÜD en het NF voor de vervulling van de Europese normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid van de profielen, en de hagel certificering onze profielen.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om designlamellen te kiezen in elke mogelijke RAL kleur, zodat u specifiek voor uw buiten of binnenbad een unieke afdekking heeft. Er is momenteel geen betere dan RolloSolar®. 

Wij servicen en vervangen alle lamellen vakkundig